JUP Coin ve O 9’u Bu Haftanın Yıldızı: Türklerin Odağında!

CoinGecko’nun 2-9 Şubat tarihleri ​​arasındaki verilerine göre, Türkiye’de kripto para piyasasında son haftalarda hareketlilik arttı. Jupiter’in (JUP Coin) yanı sıra DragonCoin, Baby Elon, Hola, Honk, Da Pinchi, Heroes of Mavia, Etherpets, MANE ve Meme Mint gibi kripto paralar da trendler arasında yer aldı.

JUP coin ve diğerleri bu hafta Türkiye’de araştırıldı

CoinGecko’nun Kriptokoin.com ile paylaştığı bilgilere göre, 2-9 Şubat tarihleri arasında çeşitli altcoinler Türklerin ilgisini çekti. En çok araştırılan coinlerin arasında JUP Coin vardı. JUP, Jupiter tarafından geliştirilen bir kripto para birimidir. Solana ağı içinde faaliyet gösteren Jupiter DeFi, dikkat çekiyor. Zira öncelikle önemli bir likidite konsolidatörü olarak işlev gören bir platformdur. Jupiter, geliştiricilere güçlü araçlar sunarak kullanıcı deneyimini (UX) geliştirmeyi hedefliyor.

JUP Coin’in son haftalardaki popülaritesinin arkasında yatan birkaç neden var. İlk olarak, Jupiter Project’in geliştirdiği platformun kullanımının artması, JUP Coin’e olan talebi de artırdı. Platform, kullanıcıların kripto para birimlerini yatırma, borç alma ve harcama gibi işlemler yapmalarını sağlıyor. İkinci olarak, JUP Coin’in Binance gibi büyük kripto para borsalarında listelenmesi de kritikti. Zira bu, token’ın popülaritesine katkı sağladı. Binance, dünyanın en büyük kripto para borsasıdır. Ayrıca JUP Coin’in bu platformda listelenmesi, token’a daha fazla yatırımcının erişmesine imkan sağladı.

Diğer trend coinler nelerdi?

  • DragonCoin: DragonChain platformunun yerel token’ı olan DragonCoin, son haftalarda artan işlem hacmi ile dikkat çekti.
  • Baby Elon: Elon Musk’ın Dogecoin’e olan ilgisiyle popülerlik kazanan Baby Elon popüler meme coinlerden. Zira son haftalarda yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.
  • Hola: HOLA CITY, metaverse’te hem macera hem de kazanç sunan benzersiz bir oyundur. Oyuncular çiftçilik, hayvancılık, nakliye ve daha fazlası gibi çeşitli faaliyetler aracılığıyla ekonomik etkileşimler kurabilir ve HOLA tokenları kazanabilirler.
  • Honk: Honk, merkezi olmayan bir meme coin‘dir. Honk, Solana Blockchainindeki ilk kaz temalı paradır. $HONK, viral video oyunu “Untitled Goose Game”de yer alan, patron olmayı arzulayan cesur bir kazdan ilham aldı.
  • Da Pinchi: Da Pinchi, Ethereum blockchain üzerinde geliştirilen bir kripto para birimi projesidir. Temel olarak Da Pinchi Vakfı aracılığıyla yerel balıkçıları desteklemeyi amaçlayan kripto para birimi faydası ve sosyal etki üzerine ikili bir odaklanmayla kendisini farklılaştırıyor.
  • Heroes of Mavia: Heroes of Mavia, Skrice Studios tarafından geliştirilen, oynaması ücretsiz bir mobil Web3 MMO Strateji oyunudur.
  • Etherpets: Etherpets, sanal evcil hayvanları temsil eden bir projedir
  • MANE: MANE, ScottCryptoWarrior tarafından Telegram’da bir kripto para birimi merkezi oluşturma vizyonuyla tasarlandı. MANE, hem yeni gelişen projeler hem de kripto para meraklıları için tasarlanmıştır.
  • Meme Mint: Meme Mint, kullanıcıların kendi meme coin’lerini oluşturmalarını sağlayan bir platformdur. Meme Mint’in yerel token’ı olan Meme, son haftalarda meme coin’lere olan ilginin devam ettiğini gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort